Minggu, 23 Desember 2012

The New Day Come

Meanwhile in Manado

Aku janjian dengan Oni, Emmy ,Brolin, okay and then seperti biasa Oni dan Emmy menanyakan tujuan aku mengajak mereka ke sekolah . I said , aku ke sekolah buat ketemu EXD Crew , and then belum sampai kami bertiga bertemu mereka satu persatu malah menghilang layaknya uap , okay then , aku berpikir sekarang kita akan menunggu Brolin maybe
ahh he neva going to change , God Please .. selalu saja begitu . but fine . waiting is a usual thing and we know the great way to handle it , karena sekarang aku mulai membuat blog , i am started to look around ,, ahaa this two gall have a great sense of fashion . Since my style is urban hip hop , this two gall is the best way to get a info . Aku meliput mereka berdua . Tapi hari itu masih hujan . namun lama kelamaan hujan itu reda juga  and then . those clicks clicks happened , hope you love it
- Starting with Emmy


 First thing i love it all ... okay i'll describe  apa aja sih ?

Hat a.k.a Beanie : Internet shop
Tshirt : Boy London
Bag : dari temannya di Inggris
Pants : her own
Shoe : Nike

We'll Get closer to the acc now shall we



There is a head set by Soul
i love those thing and then sementara oni lagi disengat oleh para nyamuk
i called her ... this is all about Oni




 Lol I'll describe what the thing that she wear
Hat : online shop
Necklace : Rosario
T-shirt : cool Teen
Sweat Pants : Giordano
Shoe : Puma

lets dig a lil deep for the acc shall we ..
 G-Shock Watch 
And Gummy bracelets
 Soul Headset
 Gucci Glasses
 Levi's Bag
Pins By : YG
 Puma Shoes
 Hats By Internet ..

Heyy Guys Wanna Know Her More ... Just Click this
www.photography79.blogspot.com
she have a great stories

Setelah foto foto tadi dan sudah bosan dengan nyamuk dan sebagainya and then we move forward to megamas for eat and walk again .  while we wait for this Brolin ..

Finally we Meet Brolin


Meanwhile With Brolin
This Bia**h is always got us waiting ... huh .. males kalo udah urusannya sama dia okay this is perwujudan of simplicity by Brolin 
 Bag by : Mangga Dua
 T-Shirt : Giordano 
Pants : Zara Woman
 Shoe By : Toms

  Glasses : Levi's
okay let's talk about me . i having a hard time . di setiap frame yang ada kadang aku merasa terganggu . and i think maybe this lack of boldness , so i bring out kegilaannya . an then thanks to Oni , for taking a great picture 
 Finally i used to be more bold  . 
i used 
Shirt By Grandpa's
Pants: jeans By mobile Power
Shoes : Dr Martens 
Socks : Planet Sports
Hats : Mangga Dua
Ring : DNB's

 Studded hats I buyed at mangga dua 
.love it
and then pada malam harinya kita bertiga diundang untuk makan malam di hari ulang tahun keponakan temanku . you know what ? 
 Fena
 Birthday Chicks
DNB

The Place :
Don Bosco Manado
Megamas


AND DNB is coming to the town again .. can we say . WHat What ?!
 OMG capek sekali hari itu , namun sangat menyenangkan bertemu dan kembali bersama terkumpul 
terimakasih untuk Bro,Emmy,Oni  for the day .. 


I have A long day but wait for the long long journey hari esok .. okay ByeBye . Hve A nice Weekend .
And We'll welcoming X-mas And new Year .. yee I'm Xcited 
ok Guys 

SEE Y'ALL SOON

To Be Continued ..


Tidak ada komentar:

Posting Komentar